Markedsanalyse

Bli bedre kjent med dine eksisterende kunder og ditt marked. Gå i dybden og få ny kunnskap, som kan løfte forretningen din og skape økt lojalitet med kundene dine. La Geomatic bygge din neste modell for omveltningshastighet, lojalitet, win-back, prognoser eller risiko.

conzoom® kan fortelle deg mye om ditt kundemarked, men ved å integrere egne data på eksisterende kunder og kombinere dette med Geomatics analyseunivers, oppnår du ytterlige kunnskap. Du vil raskt finne ut av hvilke variabler som er mest beskrivende for din kundedatabase. Sammen kan vi identifisere hvilke kunder som kan være interessert i ytterligere service, hvilke kunder som mest sannsynlig er i ferd med å forlate deg, og hvilke kunder som kan utgjøre en risiko for tap - dersom du ikke iverksetter tiltak og hjelper kunden med å finne riktig produkt/tjeneste.

Geomatic tilbyr ulike former for datadrift og modellering til din eksisterende kundebase, samt ditt markedspotensial. Vi hjelper også gjerne til med segmenteringsmodeller og kunderelasjonshåndtering.

Ring og få mer informasjon om markedsanalyse

Våre rådgivere sitter klare til å ta i mot dine spørsmål

+47 95 111 373